Diari de guerra de Domènec Piqué- del 4 juny 1938 al 29 abril 1939


7 d’agost – Ordre de marxa fins a Almatret
18 març 2006, 23:58
Filed under: 3- De la Batalla de l'Ebre a l'hospital a Barcelona

En fer-se clar donen ordre de marxa. Carregats amb tot l’equip – menys mal que iniciem la caminada en la direcció oposada al riu- i caminant com puc arribem al Poble d’Almatret, on fem parada. Allí, desprès de voltar varies cases, vaig trobar una bona gent que em donaren unes espardenyes.

El dia el passarem pel poble i cap al tard, tornem a marxar; Caminarem prop de mitja hora i arribarem a un Mas on hi havia diversos pallers. Agafem palla i pels voltants de la casa, en un lloc on hi havia bastants ametllers, ens digueren podríem ficar-hi les xavoles.

Amb els companys Gil i Mata ens hem fet una per tots tres i a passar la nit, que veurem que passa.

Almatret- Mirador del Single de la Pena

[@more@]

Comentaris tancats a 7 d’agost – Ordre de marxa fins a Almatret

css.php