Diari de guerra de Domènec Piqué- del 4 juny 1938 al 29 abril 1939


6 d’agost 1938- Un plat d’arros
18 març 2006, 0:34
Filed under: 3- De la Batalla de l'Ebre a l'hospital a Barcelona

Desprès de caminar, si del que jo feia se’n pot dir caminar perquè ho vaig provar tot per minorar el meu patir d’anar descalç, arribarem al lloc on havíem deixat els estris dies abans.

Jo em vaig llençar materialment a terra, doncs estava completament desfet pel que havia viscut que no podia treure’m del cap, i pel fet malbé que tenia els peus per haver hagut de fer tot el camí descalç.

Durant tot el dia no vaig moure’m del lloc on m’havia deixat anar.

[@more@]

Poc a poc varem anar refent amb els companys Gil i Mata tot el succeït el dia anterior. Era molt gros el que havia passat, el que no acabàvem de comprendre era el perquè ens havien fet quedar disparant sense saber on ni perquè.

Desprès d’uns quants dies, cap allà a les quatre de la tarda ens serveixen un plat d’arròs calent. Ja era hora!. El cos semblava recuperar-se i com sigui que ens diuen que sortirà un enllaç a portar el correu, ràpidament em faig amb un tros de paper i amb el llapis per no perdre temps, i escric quatre ratlles a l’Amèlia però com és natural sense poder explicar-li res del succeït. Un cop entregades les lletres sembla que ja em trobo més bé, ni recordo que vaig descalç.

Al cap de poc m’estiro de la millor manera possible i a dormir que bona falta ens fa.


 1.    mpalet 03.18.06 @ 14:23      

  Gràcies Albert,

  Sembla absurd, però em pregunto. On et puc enviar un email, per donar-te el meu email per tal que em passis el document??.
  ¿¿??

  Aqui va la meva.
  I gràcies.

css.php