Diari de guerra de Domènec Piqué- del 4 juny 1938 al 29 abril 1939


11 de setembre 1938- Carta des de l’Hospital.
6 abril 2006, 23:30
Filed under: 3- De la Batalla de l'Ebre a l'hospital a Barcelona

El primer pensament que va acudir a la meva imaginació tant prompte es feu de dia, fou com comunicar a la meva esposa la meva situació. Se m’ocorregué avisar al company Mourós i, per telèfon, vaig demanar-li avises a la meva esposa del lloc on em trobava, pregant-li li digues que quan vingués a veurem em portes a la nena.

Quina il·lusió poder besar-la desprès de tant de temps.

Com és de suposar la meva esposa no va esperar, i al dia següent a l’hora de la visita, vaig tenir el millor dels medicaments que podien donar-me, la visita de la meva esposa junt amb la meva estimada però quasi desconeguda filleta.

– enllaç a la carta original-

[@more@]

TRANSCRIPCIÓ DE LA CARTA ORIGINAL:

Estimada esposa. Suposo t’hauran portat les quatre ratlles que he tirat en passar amb el tren.

Estic en el Hospital Militar nº 11, és el que en diuen de Romania a l’exposició, a la sala 2ª llit 140, la visita és els dimarts, dijous, dissabtes i diumenges de 3 a 7 de la tarda.

Quan vinguis porta’m una samarreta, uns mitjons i un mocador i el que vulguis.

Molts records a tots.

Domènec Piqué.

Vine amb la nena.

Comentaris tancats a 11 de setembre 1938- Carta des de l’Hospital.

css.php